Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nejvýše povolená rychlost pro osobní automobily nabývá na významu "nepřiměřenosti" zvláště pak na náledí a navíc v mlze.

0 0
možnosti

Plně souhlasím! Třicet kilometrů v hodině vše městě? To bude přestupků! Mají dost policajtů?

1 0
možnosti
MS

Copak kontrola rychlosti přiměřené je doopravdy těžko realizovatelný nesmysl, ovšem nikdy jsem nezaregistroval informaci o speciální kontrole dodržování rychlosti nákladních automobilů a jejich hmotnosti, přitom kamion s hmotností 50 tun namísto povolených 40 tun jedoucí rychlostí 95 km/h namísto povolených 80 km/h zatěžuje silnici dynamicky o 76% (!) { 50/40 * (95/80)² = 1,76 } více oproti povolenému stavu – toto nikdo nekontroluje, ovšem opravy tímto přetěžováním totálně zhuntovaných vylágrovaných silnic samozřejmě bez mrknutí oka platíme my všichni nevinní ...

1 0
možnosti
RJ

Kontrolu rychlosti kamionu udělá kterýkoliv policista který kamion zastaví a to měsíc zpět. S tím přetěžováním to také není tak horké, snad krom "dřevařů". On si majitel rozmyslí zda si ničit přeložením o nějakých 20% auto a návěs. Nehledě k tomu, že vah postupně přibývá i u nás, v zahraničí vůbec nemluvě. A pálky za přetížení jsou značné.

U našich zničených silnic je jiný problém, jsou stavěny a opravovány nekvalitním materiálem, spousta jich neprošlo rekonstrukcí už desetiletí, jen se mění asfalt , také nekvalitní.

1 0
možnosti
  • Počet článků 147
  • Celková karma 21,28
  • Průměrná čtenost 765x
Vzděláním ekonom, praxí novinář, nyní šéfredaktor deníku svethospodarstvi.cz, dědeček, stále (bohužel) kuřák, no a tak... 

Seznam rubrik