Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P73e13t10r 81B71u37r83i38a72n

11. 6. 2019 20:38

Přesné, karma.

1 0
možnosti
HM

To máte jako s Cenou Františka Kriegla. Poté, kdy ji dostali squatteři z Kliniky, kteří dnes platí jako mourovatí za to, že si dělali srandu ze zákonů a autor neskutečně vulgárních textů Radek Banga, naprosto ztratila kredit.

4 0
možnosti
JR

J38a19n 50R76á28ž

11. 6. 2019 17:49

Ještě, že se Greta vyslovila souhlasně k jaderné energetice. Takže se zvyšuje naděje, že nebudeme penalizování bezplatnými trestnými odvody do Německé sítě, když přidáme další bloky k Dukovanům, či Temelínu.

To jsem si oddechl!

PS. Že pubertální dívenka odkudsi ze severu Evropy, s diagnostikovanou psychickou poruchou ovlivňuje světovou ekologickou politiku, mi připadá opravdu absurdně. Ale přesně to diagnostikuje pokračující dekadenci euroatlantické civilizace. A Asie se nám směje.

13 0
možnosti
AK

Možná získá i Nobelovu cenu míru, dnes je všechno možné.

I to, aby dorostenka zasahovala do rozhodování vlád.

Nevím, čím jim tento pedofilní ekologismus imponuje, ale je to tak.

7 0
možnosti
JS

Vizionarske blouzneni sestnactilete autisticke skolacky lze brat s usmevem, nebo se soucitem. Jina vec je ovsem, kdyz ve jmenu stejneho silenstvi nektere zeme nici svoji strategickou energetickou zakladnu a v budoucnu cela prumyslova odvetvi. Nejedna se jenom o Nemecko. Staci si precist predvolebni program "demokratickych" socialistu- kandidatu na prezidentsvi USA, t.zv. "New Green Deal". Vize prechodu nejvetsi svetove ekonomiky na bezuhlikovou bazi behem deseti let s nepredvidatelnym dopadem na celou spolecnost a naklady pohybujicimi se v astronomickych cislech.

8 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS