Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Proč za jediný elektromobil považujete Teslu? Dnes se dají koupit i vozítka do 200 tKč (schválně je nenazývám auta) s dojezdem do 100 km a ne kdovíjakou rychlostí. Elektroauta se dají vyrobit daleko levněji než spalovací, jde však o novinku a za tu se platí. Srovnejte si cenu elektrokol a nejlevnější spalovacích jednostopáků. Najdou se, a není jich málo, kteří argumentují, že se s takovým autem nedá jezdit 500 km za den, a přitom takovou vzdálenost ujedou tak maximálně 10 x za rok, zbytek roku jezdí autem většinou řidič a jeden spolujezdec 2 x 20 km denně. Vždyť existují i jiné druhy dopravy než je auto.

Samořiditelné auto a velký bratr? - už teď má skoro každé auto navigaci, řidič a posádka chytrý telefon, data o sobě vyžvaníme na FB, platíme kartou, projíždíme místy hlídané kamerou (jen na D1 je přes deset oficiálních web kamer) a nebo vražda novináře Kuciaka na Slovensku, kde se využily i záběry ze satelitu - opravdu si myslíte, že v klasickém autu nejste po dohledem?????

0 0
možnosti
  • Počet článků 147
  • Celková karma 21,28
  • Průměrná čtenost 765x
Vzděláním ekonom, praxí novinář, nyní šéfredaktor deníku svethospodarstvi.cz, dědeček, stále (bohužel) kuřák, no a tak... 

Seznam rubrik