Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Na to, aby sem zahraniční investoři přišli, vynaložil tento stát desítky miliard pobídek. Doteď funguje Czechinvest, jehož náplní je další investory lákat. A současně jim chceme vyčítat, že si investované peníze vybírají v ziscích zpět? Na tom je založena ekonomika v celém světě!

Měli by si ve vládě trochu srovnat hlavy.

0 0
možnosti

zisky jim nikdo neupírá , ale problém je ten , že tu minimálně reinvestují

0 0
možnosti

Vždy se usmívám nad "Spravedlivým rozhořčením" těch, kteří poukazují na skutečně putující miliardy ven z ČR. Samozřejmě, že nám chybí! V podstatě by investoři měli i zasílat děkovné dopisy na ÚV KSČm - nikdo, jim lépe docela levný výprodej NH nezařídil! Co soudruhy k tomu vedlo nechápu - Nazvali to Reálným socialismem. Podobné dopisy je možno posílat i do Lihového domu ČSSD - Jde o politiku Průmyslových zón a Daňových prázdnin mega kolosům. I český živnotník nebyl opomenut - ten má zase svou elektroniickou hračku EET. Uspokojím i ty, kteří poukazují na nepochybné podvody Privatizace - byly, nicméně na popisované nemají podstatný vliv. Teď už zbývá to poslední - Uvalit Sektorové daně a regulace. Ty kolosy to opět neohrozí - To zase padne na záda tomu spolehlivému - Českému občanu , spotřebiteli a žadateli o nějaký Úvěr ... :-)

0 0
možnosti

V protikladu s autorem bych neviděl sítové rozvody například v Praze tak nadšeně. Například výrobu a distribuci teplo ovládá Dalkia a EP Holding a nebylo by rozhodně špatné, kdyby se na jejich obnovu vynakládalo více investičních a údržbových prostředků.

0 0
možnosti
Foto

To mi objasnilo problematiku v celé šíři.

0 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS