Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

F36i88l31i66p 12T16y10k59a51l

13. 5. 2018 10:16

Pane Ferenc, trefil jste hřebík na hlavičku. Asi jste dost zámožný, když můžete nechat Vaše děti studovat v cizině. Ale miliony ostatních Čechů si to nemohou dovolit. Tito lidé však tvoří více než polovinu voličů. Pro Vás osobně je to přijatelné řešení ale pro české hospodářství a kulturní, společenský život v české kotlině nikoliv.

Takže Vám nezbývá nic jiného, než se angažovat, pokud nechcete být zařazen do té množiny, kterou kritizujete. Hodně úspěchů !

1 0
možnosti

Souhlas, karma.

0 0
možnosti

Docela s vámi souhlasím, jen jedna věc vám ale, podle mě, neladí. Píšete ... Tato země je již mnoho let, řadu volebních cyklů, řízena hrozně špatně. Velké korupční skandály a odhalená pochybení z úmyslu ... atd. Lidé volili jinak a vy je pokládáte za naivky, věřící v nápravu. Takže měli volit ty stejné, kteří zemi vedli tak, jak píšete, protože tentokrát budu zemi řídit opravdu ale opravdu dobře?

2 0
možnosti

Tak hezčí by bylo kdyby volby vyhrála nějaká naše CDU/CSU s 30-40% hlasů. Bohužel je to jinak a vládu země potřebuje. Opakované volby Vám nic nevyřeší.

1 1
možnosti

F29i91l75i83p 23T27y42k31a91l

13. 5. 2018 10:35

CSU? To myslíte vážně? To by přišlo české obyvatelstvo z deště pod okap !

CSU je pro Němce (bavoráci vlastně nejsou ryzí Němci, myslím Oberbayern) synonymem pro korupci, podrazy a lži pod rouškou krucifixu. Srovnejte ksicht bavorského min. předsedu Söder s Babišovým. Pro mě je to stejná fysiognomie. Obličej a mimika prozradí hodně z charakteru jedince, ale to není jediné kriterium. Sleduji kariéru toho basiliška Söder již drahně let. Je to odchovanec někdejšíhgo min. před. Steuber a to by nejen nepřítel Čechů (jeho manželka pochází ze sudetského území a prý ji bylo ublíženo) ale i ten nejhorší bavorský politik vůbec.

1 0
možnosti

Přesná charakteristika čekých lidí.... Ono totiž jde o krk - kam až přikráčíme v tomhle prolhaným, vychytračeným a nesolidním prostředí ? Jasně řečeno - navolení a příslibové lidé, kteří by mohli zasahovat, klamou a jsou k ničemu. Proto se děje denně cirkus a právo a spravedlivost je cár papíru.....

1 0
možnosti

Pane Ferenc, naprostý souhlas. Rozum nad tím zůstává stát. Co může být dobrého na vládě kterou tvoří ANO spojené s největším odpadlíkem podporovaná starou garniturou:-/

4 3
možnosti
  • Počet článků 147
  • Celková karma 21,28
  • Průměrná čtenost 765x
Vzděláním ekonom, praxí novinář, nyní šéfredaktor deníku svethospodarstvi.cz, dědeček, stále (bohužel) kuřák, no a tak... 

Seznam rubrik